Een sterke website

Online training

Een sterke website

Nadat jij precies weet wie je bent, wat je wilt doen en voor wie je dat gaat doen, is het tijd om het te gaan communiceren. Dit is waar jouw website om de hoek komt kijken. Enkel voorstellen en een tarief neerzetten is niet voldoende om mensen te overtuigen om voor jou te gaan. Dus wat moet je dan wel doen? In deze online training deel ik al mijn kennis over websites met jou, zodat jij een ijzersterke website neerzet.

Wat je gaat leren
in deze online training

In totaal zijn er zes modules met gezamenlijk 29 waardevolle lessen over het maken van een sterke website. Dit is geen training waarbij je wat oppervlakkige tips krijgt. We duiken regelrecht in principes van behavioral design en ik leer je wat nu echt belangrijk is met het vormgeven. Dat en nog veel meer, deze online training wil je gedaan hebben.

Module #1

De basis

Module #2

Website principes

Module #3

Teksten schrijven

Module #4

Vormgeving

Module #5

De praktijk

Module #6

De volgende stap

In de online training 'Een sterke website'...

Nog goed om te weten

Los van de inhoud van de training is er ook nog wat praktische informatie dat handig is om te weten.

Direct toegang

Na aanschaf heb jij direct toegang tot de online training 'Een sterke website' én je behoud toegang zolang de training bestaat. Inclusief toekomstige updates.

Volg de training op jouw tempo

Iedereen leert anders en ook op verschillende momenten. Daarom kun jij deze online training ook volgen waar en wanneer jij wilt. Op je eigen tempo.

Algemene tijdlijn

Samen met iedereen op de academy (dus ook van andere trainingen) heb je een gedeelde tijdlijn. Eigenlijk net zoals Facebook, maar dan enkel met likeminded people.

29 (video) lessen

De online training 'Een sterke website' bevat 29 lessen die jou gaan helpen bij het opbouwen van precies dat: een sterke website. Lessen worden afgewisseld met video's en teksten.

Concrete actie

Informatie is leuk, maar je moet er ook wat mee doen. Daarom krijg je concrete actiepunten die je gaan helpen om stappen te zetten. Want alleen dan ga je pas écht groeien

Community

Na aanschaf van de training wordt je ook direct toegevoegd aan de besloten groep op de Academy. Hier kun je connecten, praten met gelijkgestemden en vragen stellen.

ONLINE TRAINING 'EEN STERKE WEBSITE'

Jouw investering

€187 excl. BTW

Dan is dit de online training die je wilt volgen. Je profiteert van mijn jarenlange ervaring in het opzetten en uitbouwen van merken en krijgt concrete acties hoe je dit zelf óók kunt doen, want dat kan jij!  Na aanschaf krijg je direct toegang tot de training.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem van vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord met alle liefde de vragen die je wellicht nog hebt over de online training ‘Een sterke website’.

Heel vaak communiceren ondernemers ‘levenslang toegang’. Ja, dat klinkt leuk. Maar is het realistisch om een training op te zetten en de komende 60 jaar niet meer te veranderen of verwijderen? Precies. Ik houd niet van valse beloftes. De training zal lange tijd bestaan, maar mocht ik het toch eraf gaan halen dan krijg je ruim van te voren dit te horen én minimaal drie maanden de tijd om de training nogmaals te bekijken.

De besloten groep op de Academy is te vergelijken met een Facebook groep. Je kunt berichten delen en connecties maken met andere mensen. Zo kun je ook privé met elkaar chatten en elkaar leren kennen. Mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan kun je die ook kwijt. Alles dus lekker op één plek!

In deze training leer ik je niet hoe je een webshop bouwt en bespreek ik ook niet wat je daarbij het beste kunt doen. Wil je dit wel leren, dan is deze training niet geschikt voor jou. Wil je algemene dingen leren over websites, zoals diverse principes en het maken van salespagina’s? Dan is deze training wel geschikt.

Yes, na afrekenen heb jij direct toegang tot de training en kun jij beginnen met leren.