Bouw jouw merk

Online training

Bouw jouw merk

Jij runt jouw bedrijf op een manier dat 100% bij jou past. Ondernemen wordt nog leuker en je haalt veel energie uit jouw bedrijf. Klanten weten jou namelijk te vinden als expert en door jouw sterke aanbod benut je jouw volledig potentie.

Wat je gaat leren
in deze online training

In totaal zijn er zes modules met gezamenlijk 28 waardevolle lessen over het bouwen van jouw merk. Ik neem je mee terug naar de basis waaruit we jouw verdere bedrijf gaan formuleren, zodat jij écht een ijzersterke basis hebt, waaruit jouw bedrijf sterk verder kan groeien.

Module #1

Wie ben jij

Module #2

Jouw doelgroep

Module #3

Jouw aanbod

Module #4

Missie en visie

Module #5

Personal branding

Module #6

Hoe nu verder

In de online training 'Bouw jouw merk'...

Nog goed om te weten

Los van de inhoud van de training is er ook nog wat praktische informatie dat handig is om te weten.

Direct toegang

Na aanschaf heb jij direct toegang tot de online training 'Bouw jouw merk' én je behoud toegang zolang de training bestaat. Inclusief toekomstige updates.

Volg de training op jouw tempo

Iedereen leert anders en ook op verschillende momenten. Daarom kun jij deze online training ook volgen waar en wanneer jij wilt. Op je eigen tempo.

Algemene tijdlijn

Samen met iedereen op de academy (dus ook van andere trainingen) heb je een gedeelde tijdlijn. Eigenlijk net zoals Facebook, maar dan enkel met likeminded people.

28 (video) lessen

De online training 'Bouw jouw merk' bevat 28 lessen die jou gaan helpen bij het opbouwen van precies dat: jouw merk. Lessen worden afgewisseld met video's en teksten.

Concrete actie

Informatie is leuk, maar je moet er ook wat mee doen. Daarom krijg je concrete actiepunten die je gaan helpen om stappen te zetten. Want alleen dan ga je pas écht groeien.

Community

Na aanschaf van de training wordt je ook direct toegevoegd aan de besloten groep op de Academy. Hier kun je connecten, praten met gelijkgestemden en vragen stellen.

Dit vinden anderen

Milou Faber
Milou Faber
Lees verder
De online training ‘Bouw jouw merk’ was voor mij een hele fijne manier om bewuster naar mijn bedrijf en mijn diensten te kijken. Ik ben al een aantal jaren parttime ondernemer maar doe niet heel bewust iets aan marketing en communicatie over mijn diensten. Deze online training heeft mij heel erg bewust gemaakt over mijn eigen waarden en waar mijn kwaliteiten zitten waar ik meer mee kan doen. Ik ben voor het eerst serieus gaan nadenken over de doelgroep die ik wil helpen en waar mijn verlangens liggen. En wat heb ik dan nodig om mijn diensten/verlangens bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. Echt een super leuke training die heel veel toegevoegde waarde heeft als je meer uit je onderneming wil gaan halen! Ik ben zeker geïnspireerd en gemotiveerd, dus ga hier nu actief mee aan de slag!
Esther Franssen
Esther Franssen
Lees verder
De training ‘Bouw jouw merk’ kwam voor mij echt op het perfecte moment. Ik werk momenteel als instructeur en trainer maar ben ook bezig met de opleiding tot sportmasseur voor paarden. Die kennis ga ik inzetten om straks combinaties zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en ze grote stappen te laten zetten in hun training, waarbij het (terug)vinden van de connectie tussen ruiter en paard voorop staat. Superleuk, enthousiasme is er meer dan genoeg maar dat betekent ook dat ik een heel nieuw aanbod moet gaan maken, nadenken over hoe ik dit in de markt wil zetten, verschillende diensten, prijzen, er komt superveel bij kijken om het tot een succes te maken. Ik heb sinds kort een nieuwe website waarbij ik al veel heb gehad aan de tips die langskomen op Instagram van Equine Online, maar ik wil echt next level met mijn bedrijf. Ik weet gewoon, ik voel gewoon aan alles dat ik straks een heel gaaf traject kan bieden, nu nog zorgen dat ik dit ook duidelijk kan maken en op de juiste manier aan ga bieden. En dat is precies mijn zwakke punt, marketing, sales, personal branding, geef het beestje een naam. Ik vind het moeilijk.

Deze training is daarvoor echt perfect. Je begint bij de basis en wat ik heel erg mooi vind is hoe Mariska de verbinding weet te leggen tussen jou als persoon en jouw bedrijf. Ik ben me veel meer bewust geworden van de waarde die ik te bieden heb en van hoe ik dit kan inzetten voor mijn bedrijf. Ik wist natuurlijk best wel dat ik redelijk handig was, bijvoorbeeld dat ik een paard fijn kan rijden en dat ik mensen echt vooruit kan helpen door lessen te geven, maar ik dacht niet echt na over wat dat precies betekende voor mijn klanten. Door deze training ben ik echt gaan nadenken over waarom ik daar goed in ben en wat mijn visie is. Wat maakt mij nou juist de aangewezen persoon om iemand te helpen? Wat heb ik meegemaakt dat ervoor zorgt dat ik dingen doe zoals ik ze doe? Welke eigenschappen heb ik die mijn bedrijf vooruithelpen, en wat zijn mijn valkuilen? De training gaat echt veel verder dan alleen een standaard riedeltje met dit moet je doen, je wordt uitgedaagd om kritisch naar jezelf te kijken en te ontdekken waarom jouw bedrijf is ontstaan en uit welke passies en overtuigingen het voortkomt.

Dit wordt vervolgens stap voor stap uitgewerkt naar een compleet en passend aanbod waarbij niet alleen na is gedacht over de korte termijn maar ook meteen gekeken wordt naar de houdbaarheid voor langere termijn. Door op een andere manier naar je aanbod te kijken, kreeg ik direct ook weer nieuwe ideeën voor de toekomst en merk ik dat steeds meer ga denken in mogelijkheden. Misschien dat het aanstekelijke enthousiasme van Mariska daar trouwens ook wat mee te maken heeft!

Wat deze training mij vooral heeft opgeleverd is zelfvertrouwen. Ik weet veel beter waarom ik doe wat ik doe en waarom juist ik daar goed in ben. En, ik durf daar nu ook voor te gaan staan en het uit te dragen! Ik zie de waarde die ik mensen kan bieden en heb meer motivatie dan ooit om zoveel mogelijk paarden en ruiters te helpen om fijner en vanuit samenwerking en connectie te trainen. Daarbij heb ik nu een plan en een aantal concrete ideeën over hoe ik straks mijn nieuwe diensten in de markt kan zetten (en mijn huidige diensten op een betere manier kan aanbieden) en hoe ik daarvoor nu al de basis kan leggen. Ik ben dus super gemotiveerd en geïnspireerd en ik zie nu de potentie die mijn bedrijf (en ikzelf!) hebben!!

Mariska, dankjewel hiervoor, je bent een topper!
Nienke van Baren
Nienke van Baren
Lees verder
Wat een TOP training!

Ik besloot deze training te doen, omdat ik startende ondernemer ben en een droom heb. Maar dit nog niet op papier had gezet. Wauw, wat heb ik al veel aan deze training gehad voor mezelf en door ermee bezig te zijn kwamen er nog meer ideeën en dromen naar voren. Er staan ook extra actiepunten in de training die je niet in het werkboek terugvindt, maar voor jezelf kan onderzoeken. Punten waarvan je denkt “Oja Goeie!”.

Per onderwerp is er een hele fijne en duidelijke uitleg, soms versterkt met een video. Het fijne daaraan was, dat je niet perse hoeft te lezen en gewoon lekker even ernaar kan luisteren. Onder de video vind je de tekst terug, wat er in de video verteld wordt.

Ik ben alleen maar lovend over deze training en zal het echt iedereen aanraden, al ben je net als ik startend of je bent al wat verder. Er staat zoveel waardevolle informatie en opdrachten in. Opdrachten die je motiveren en om je bedrijf /droom goed onder de loep te nemen.

Bij het naderen van het einde krijg je ook nog hele waardevolle informatie mee wat betreft je website/social etc. En moedigt Mariska je aan door te zetten om te doen waar je goed in bent, maar ook te kijken waar je nu staat en wat ‘beter’ kan, zodat alles sterk en in je authentieke zelf naar voren komt.
Florence van Gelderen
Florence van Gelderen
Lees verder
Ik heb met veel plezier en interesse de cursus gevolgd. De cursus is vriendelijk, duidelijk een aanmoedigend geschreven. De cursuswebsite is clean en rustig, dat helpt me focussen. De afwisseling van tekst en video’s vond ik in balans, in de video’s kwam Mariska’s enthousiasme duidelijk naar voren waardoor ik echt zin kreeg om aan de slag te gaan.

De laatste video is ook heel goed, enorm motiverend. Die salesvideo was echt fantastisch, dit gaf me een goede andere kijk op sales! Ik heb de video meerdere keren bekeken en if you don’t mind, ik heb de tekst uitgeprint om dit iedere week te lezen en mezelf zo te herinneren dat ik dit MOET doen. Heel herkenbaar was ‘niet goed genoeg denken te zijn’, terwijl je eigenlijk ‘gewoon mensen wilt helpen’. Door onzekerheid en gemak ben ik niet op social media te vinden, terwijl dat om te groeien natuurlijk onmisbaar is. Het was goed én fijn om mijn missie en visie te herontdekken.

Vrijwel alle facetten van hippisch ondernemen komen aan bod, en met kleine aanpassingen zou je het ook voor ‘gewone’ ondernemers kunnen laten werken. Het werkboek is overzichtelijk en er is voldoende ruimte om te schrijven. Het is ook fijn dat je later nog dingen in mag vullen. Wat ik ook prettig vond zijn de voorbeelden gegeven vanuit Equine Online, zo weet je beter waar je naar toe wilt. Dat werkte voor mij echt heel goed.

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan andere hippische ondernemers omdat je ogen worden geopend en bovendien een schop onder je kont wordt gegeven. Het enthousiasme van Mariska werkt heel aanstekelijk en je hebt meteen zin om er iets van te maken!

Online training 'Bouw jouw merk'

Jouw investering

€187 excl. BTW

Dan is dit de online training die je wilt volgen. Je profiteert van mijn jarenlange ervaring in het opzetten en uitbouwen van merken en krijgt concrete acties hoe je dit zelf óók kunt doen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot de training.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem van vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord met alle liefde de vragen die je wellicht nog hebt over de online training ‘Bouw jouw merk’.

Heel vaak communiceren ondernemers ‘levenslang toegang’. Ja, dat klinkt leuk. Maar is het realistisch om een training op te zetten en de komende 60 jaar niet meer te veranderen of verwijderen? Precies. Ik houd niet van valse beloftes. De training zal lange tijd bestaan, maar mocht ik het toch eraf gaan halen dan krijg je ruim van te voren dit te horen én minimaal drie maanden de tijd om de training nogmaals te bekijken.

De besloten groep op de Academy is te vergelijken met een Facebook groep. Je kunt berichten delen en connecties maken met andere mensen. Zo kun je ook privé met elkaar chatten en elkaar leren kennen. Mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan kun je die ook kwijt. Alles dus lekker op één plek!

Wanneer je een webshop hebt, dan heb jij ook een reden waarom je die hebt. Met jouw producten probeer je de paarden(wereld) een beetje beter te maken, toch? Maar ook als je producten verkoopt, is het handig om te kijken naar de lange termijn visie. De module over het formuleren van jouw aanbod zal niet helemaal 1-op-1 aansluiten bij jou. Maar het zal je alsnog inspiratie geven. De rest is sowieso interessant voor je. Dus ja, ook als je een webshop hebt valt er wat te leren voor je!

Yes, na afrekenen heb jij direct toegang tot de training en kun jij beginnen met leren.